80.000 kroner skal ut!

​Ingvild Flugstad Østberg er ambassadør for Grasrotprisen! Nå spør hun om det finnes idrettslag som gjør ekstra for å bevare ungdommene.                    

Geir Owe Fredheim - NIF
04.09.2017
Gjør ditt idrettslag noe ekstra for ungdommene? Norsk Tipping og Norges idrettsforbund skal dele ut 80.000 kroner til idrettslag som ønsker å gjøre noe ekstra for ungdomsidretten. Helt frem til 24. september kan idrettslag søke om Grasrotprisen.

​Grarotprisen på 50.000 kroner deles ut til én vinner, men i tillegg skal det deles ut tre premier á 10.000 kroner til klubber som gjør noe ekstra for at flere ungdommer skal få et tilbud i idretten.

Grasrotprisen er øremerket ungdomsidrett og deles ut til et idrettslag som øker rekrutteringen eller forebygger frafall blant ungdom.

Søk om Grasrotprisen på 50.000 eller pengestøtte inntil 10.000 kroner.

Bente Engelhardtsen Widding, prosjektleder for Grasrotprisen i Norges idrettsforbund, sier at det er noen kriterier som må oppfylles.
- Kriteriene for å søke om prisene er at ditt idrettslag eller et lag i klubben har gjennomført eller planlegger tiltak for å bevare ungdommen i idretten, sier Bente Engelhardtsen Widding, prosjektleder for Grasrotprisen i Norges idrettsforbund.

Grasrotnomineringen varer frem til 24. september. Juryen består av representanter fra Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Vinnerne av Grasrotprisen vil motta prisen under Idrettsgallaseminaret i forbindelse med Idrettsgallaen 2018.

Alle idrettslag som søker om Grasrotprisen må være registrert i Frivillighetsregisteret og må motta Grasrotandel fra Norsk Tipping.